Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه درگیر پیک پنجم کرونا هستیم باید سرعت واکسیناسیون افزایش پیدا کند و از تمام ظرفیت‌های دانشگاه در این شرایط استفاده کنیم. با هماهنگی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارها به‌خوبی انجام شد و از تمام ظرفیت‌های سطح ستادی اعم از ستاد و دانشکده‌ها بهینه استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عملیات اجرایی راه‌اندازی این سایت‌ها از هفته پیش شروع شده بود و ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران تقریباً با ظرفیت ۲۰۰ نفر در روز کار خود را آغاز کرده است و در پی آن در دانشکده‌های پزشکی و پرستاری و مامایی هماهنگی‌های لازم انجام شده است امید داریم در اولین فرصت نیز سایت واکسیناسیونی را هم در دانشگاه تهران فعال کنیم تا به دایره خدمت‌رسانی اضافه شوند.

بیگلر یادآور شد: حضور همکاران در این مراکز به شکل داوطلبی است و از نیروهایی که در واحدها هم دورکار هستند و مشارکت کرده‌اند در این فرایند استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: صرفاً حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه واکسن را در اختیار این مجموعه‌ها قرار می‌دهد و تأمین نیروهای حفاظتی از طریق مدیریت حراست و تأمین نیروی انسانی (فنی و پشتیبانی) هم از طریق حوزه معاونت توسعه هماهنگ می‌شود و قرار است که این خدمات در قالب ارائه واکسیناسیون در محیط‌هایی که انجام می‌شود میزان رضایت‌مندی شهروندان را جهت انجام واکسن بیش از پیش برآورده کند.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: مراجعه‌کنندگان در این سایت‌ها در کمتر از نیم ساعت کار تزریق واکسن آنها انجام می‌شود و افرادی هم که معذوریت‌های حرکتی داشتند همکاران کمک کردند در داخل خودرو این واکسیناسیون انجام می‌شود. وظیفه همه است که در زمینه پیشگیری این کار را حمایت کنیم و عملاً بتوانیم پیشگیری کنیم تا از پیک‌های بعدی که سلامت مردم را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، جلوگیری کنیم.

وی گفت: در دو شیفت صبح و عصر از شنبه تا پنج‌شنبه این واکسیناسیون در حال انجام است و اگر نیاز باشد حتی در روزهای تعطیل هم این سایت‌ها فعال می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون واکسن دانشگاه علوم پزشکی سرعت واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی تهران سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد