Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران، برنامه‌های نخستین جشنواره «دانشگاه تهران دیجیتال» را اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزار دانشجو، برنامه‌های نخستین جشنواره «دانشگاه تهران دیجیتال»، از سوی مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران اعلام شد.


جشنواره «دانشگاه تهران دیجیتال»، از روز سه‌شنبه دوم شهریورماه لغایت پنجشنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استادان می‌توانند همه برنامه‌های جشنواره را در سامانه https://event.ut.ac.ir مشاهده کنند. لازم است، جهت شرکت در هر نشست ابتدا ثبت‌نام انجام شود، سپس از طریق تقویم من نشست‌های ثبت‌نام شده قابل مشاهده است.

بر اساس برنامه اعلامی، کارگاه بازی‌سازی مدرس مفتونی سه شنبه ساعت ۱۰ صبح، کارگاه ادوبی کانکت فاطمی ساعت ۱۴، کارگاه اتاق تعامل صدر دادرس، ساعت ۱۵ و کارگاه هوش‌سازمانی کتابچی و رضاخانی ساعت ۱۶ در روز نخست این جشنواره برگزار می‌شود.


دیگر برنامه‌های جشنواره به شرح زیر است:

ارائه مقاله‌های علمی
برگزاری کارگاه‌های آموزشی
ارائه سخنرانی‌های کلیدی
برگزاری نشست‌های تخصصی
ارائه آثار علمی و هنری
جشنواره دوره‌ها و استادان منتخب
رونمایی معرفی خدمات دیجیتال
پخش مصاحبه
مسابقه‌های روزانه


برنامه‌های جشنواره در سایت جشنواره https://digital.ut.ac.ir/fa/content/۳۷ قابل مشاهده است. برای مشاهده جزئیات همه برنامه‌ها و ثبت‌نام در آن‌ها برای شرکت در جلسات از طریق سایت https://event.ut.ac.ir اقدام شود. کاربران دانشگاه تهران از طریق احراز هویت مرکزی در سایت لاگین و کاربران دیگر اقدام به ثبت‌نام در سایت کنند.

 

جهت شرکت در نشست‌های مرتبط بعد از ورود در سایت از بالای صفحه نشست‌ها را انتخاب شود و نشست مورد نظر را بر اساس نام رویداد و یا تاریخ برگزاری آن و یا کلید واژه جستجو کنید. کلیه نشست‌ها نیز قابل مشاهده است. برای نشست مورد نظر خود روی ثبت‌نام کلیک بفرمائید. بعد از ثبت‌نام در هر نشست در زمان برگزاری آن نشست می‌توانید به‌صورت الکترونیکی در نشست شرکت کرده و به تعامل با سخنران و شرکت‌کنندگان دیگر بپردازید.

ارائه مقاله‌های علمی


در این جشنواره ۵۲ مقاله جهت ارائه شفاهی و یا پوستری پذیرفته شده است. مطابق با زمان‌بندی در قالب ۹ نشست به‌ صورت ارائه شفاهی و یک نشست ارائه پوستری در تاریخ‌های ۶ و ۷ شهریور ماه ارائه خواهد شد.

مشاهده مقالات پذیرفته شده


جهت مشاهده لیست مقالات پذیرفته شده و اطلاعات کامل مقالات به یکی از دو سایت مرجع سایت جشنواره مراجعه کنند.


لیست مقالات پذیرفته شده در سایت https://digital.ut.ac.ir/fa/page/۷۶۱۶
لیست مقالات پذیرفته شده در سایت https://next۱۴۰۰.ut.ac.ir/paper

مقالات در ۹ نشست ارائه می‌شوند

تجربه زیسته طراحی تدریس مناسب در دوران همه‌گیری
نقاط قابل بهبود برای یادگیری الکترونیکی
تجربه زیسته برگزاری ارزیابی و آزمون‌ها در یادگیری الکترونیکی
فرهنگ، اقتصاد، اخلاق، سلامت و مسئولیت اجتماعی در یادگیری الکترونیکی
پداگوژی و یادگیری الکترونیکی
تبادل تجربیات و ارائه نظرات دانشجویان / کارشناسان / استادان
فناوری و یادگیری الکترونیکی / بازی گونه سازی
آثار فرهنگی و اجتماعی یادگیری الکترونیکی
تجربه زیسته نحوه برگزاری دروس عملی و آزمایشگاهی

برگزاری کارگاه‌های آموزشی


در تاریخ‌های ۲ و ۳ شهریورماه کارگاه‌های آموزشی دانشگاه دیجیتال برگزار خواهد شد.
لیست کارگاه‌های آموزشی و اطلاعات کامل کارگاه‌ها در سایت next۱۴۰۰.ut.ac.ir قابل مشاهده می‌باشد.

ارائه سخنرانی‌های کلیدی


در این جشنواره از ۱۰ نفر از افراد متخصص و مدیر در حوزه دانشگاه دیجیتال دعوت به‌عمل آمده است تا به‌عنوان سخنران کلیدی مطالب خود را در نشست‌های روز ۶ لغایت ۱۱ شهریورماه بیان کنند.


 از استادان دعوت می‌شود حتماً در جلسات سخنرانی شرکت کنند و در قسمت پرسش و پاسخ تعامل با سخنران داشته باشند. سخنرانی‌های بین‌المللی و داخلی به همایش دعوت شده‌اند.

 برگزاری نشست‌های تخصصی


در این جشنواره ۲۹ نشست تخصصی حوزه دانشگاه دیجیتال از تاریخ ۶ لغایت ۱۱ شهریورماه برگزار خواهد شد.
جهت مشاهده نشست‌ها روی این لینک کلیک بفرمائید. در هر کدام از نشست‌ها موضوع‌های تخصصی با متخصصان به بحث گذاشته می‌شود و استادان گرامی می‌توانند در نشست‌ها شرکت کنند و ضمن استفاده از مطالب اعضا نشست نظرات خود را بیان کنند.

ارائه آثار علمی و هنری


۳۰ اثر پذیرفته شده در این جشنواره ارائه خواهد شد. جهت مشاهده لیست آثار پذیرفته شده به این لینک مراجعه شود.
این آثار روز ۱۰ شهریورماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۸:۳۰ ارائه خواهد شد.


جشنواره دوره‌ها و استادان منتخب


بخشی از برنامه جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال مرتبط با معرفی استادان و دوره‌های برگزیده یادگیری الکترونیکی دانشگاه می‌باشد. در این نشست ۵ استاد منتخب و ۵ کارشناس منتخب دانشگاه معرفی خواهند شد و از آنان تقدیر به‌عمل خواهد آمد.


برنامه معرفی این افراد در نشست با عنوان دانشگاه تهران دیجیتال و یادگیری الکترونیکی انجام خواهد شد.
این نشست روز ۹ شهریورماه از ساعت ۱۵:۳۰ لغایت ۱۶:۳۰ برگزار خواهد شد.

رونمایی معرفی خدمات دیجیتال

 

خدمات دیجیتال دانشگاه تهران در قالب نشست‌هایی در طول جشنواره و هم‌چنین در قالب نمایشگاه قابل مشاهده است.

پخش مصاحبه

در هفته دیجیتال از طریق سایت برگزاری جشنواره https://event.ut.ac.ir مصاحبه‌هایی با استادان، دانشجویان و کارشناسان پخش خواهد شد.

مسابقه‌های روزانه به همراه اعطای جوایز


از تاریخ ۶ لغایت ۱۱ شهریورماه از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۴ مسابقه‌هایی با موضوع اطلاعات دیجیتال به اضافه مطالب نشست‌های قبلی برگزار خواهد شد. در صورت شرکت تعداد بالای افراد در این مسابقه‌ها در هر روز به قید قرعه به ۳ نفر از افراد شرکت کننده جوایزی اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس https://event.ut.ac.ir نشست‌ها را مشاهده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران جشنواره فناوری دیجیتال دانشگاه تهران دیجیتال یادگیری الکترونیکی مقالات پذیرفته شده قابل مشاهده برگزار خواهد شد کارگاه ها برنامه ها شرکت کنند نشست ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در این استان
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران